Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Η αληθινή φάρσα του εγγονού που έκανε έξαλλη τη γιαγιά του – «Πήγαινε μωρέ στο σπίτι σου»

Κρήτη: Η αληθινή φάρσα του εγγονού που έκανε έξαλλη τη γιαγιά του – «Πήγαινε μωρέ στο σπίτι σου»

Ο εγγονός κάνει φάρσα στη γιαγιά του, στην Κρήτη και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται viral. Οι αντιδράσεις της ηλικιωμένες είναι δικαιολογημένες και προκαλούν χαμόγελα…

Ο εγγονός έχει όρεξη για αστεία αλλά η γιαγιά του καθόλου. Η φάρσα από την Κρήτη κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί χαμόγελα. Τα πάντα καταγράφονται από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του μικρού, που κάθεται σε μία καρέκλα και λέει το παραμύθι του: ότι έχει κορονοϊό και υψηλό πυρετό. Όχι μόνο δεν φεύγει από το σπίτι, όπως του λέει η γιαγιά του, αλλά φωνάζει τον παππού του, για να παίξουν χαρτιά. Η γιαγιά έχει γίνει «μπαρούτι» και αυτό φαίνεται από τον τόνο της φωνής της.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μια γιαγιά από την Κρήτη που αντιδρά όταν ο εγγονός της, της κάνει πλάκα ότι έχει κορονοϊό.  Ο νεαρός που βιντεοσκοπεί το περιστατικό, πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς του χωρίς να φοράει μάσκα.

Εκεί της ανακοινώνει ότι έχει 39 πυρετό και κορονοϊό. Η γιαγιά έντρομη αρχίζει να του λέει να πάει σπίτι του σε έντονο τόνο. Μάλιστα όταν εκείνος της λέει ότι θα φωνάξει τον παππού για να παίξουν χαρτιά, η γιαγιά ξεσπάει, με την κάμερα που έχει τοποθετήσει ο μικρός να καταγράφει τα πάντα.

«Πήγαινε μωρέ στο σπίτι σου, άμα αρρωστήσουμε εμείς θα πεθάνουμε» ακούγεται να λέει η γιαγιά. Ο νεαρός συνεχίζει για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα και στο τέλος τον βλέπουμε να σηκώνεται και να κλείνει την κάμερα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις