Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: “Με πλάκωσε στο ξύλο και με βίασε” – Ο φερόμενος ως δράστης δίνει τη δική του εκδοχή!

Κρήτη: “Με πλάκωσε στο ξύλο και με βίασε” – Ο φερόμενος ως δράστης δίνει τη δική του εκδοχή!

Την πέτυχε στο δρόμο, της πρότεινε να καπνίσουν μαζί ένα “τσιγαριλίκι” και τελικά την ξυλοκόπησε και τη βίασε! Αυτά κατήγγειλε…

στις 03.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας στους αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου, μια 51χρονη άστεγη γυναίκα ότι της συνέβησαν, υποδεικνύοντας έναν 34χρονο άνδρα ως τον δράστη της επίθεσης και του βιασμού σε βάρος της.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 34χρονος από τη Βουλγαρία, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία κι εκεί ο άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε. Η 51χρονη έδωσε στους αστυνομικούς κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου του 34χρονου και σημείωσε ότι ήταν τρακαρισμένο.

Με την συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου αναζητούσαν όλη τη νύχτα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και τελικά το εντόπισαν στην περιοχή της Αλικαρνασσού, διαπιστώνοντας ότι ανήκει στον 34χρονο.

Αυτός, σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να αρνείται τον βιασμό, παραδέχεται όμως ότι την χτύπησε. Ισχυρίζεται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την θέληση της και επειδή δεν είχε χρήματα να την πληρώσει, άρχισε να φωνάζει και έτσι την χτύπησε. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις