Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Μία σύλληψη για το μαχαίρωμα των δύο αδελφών

Κρήτη: Μία σύλληψη για το μαχαίρωμα των δύο αδελφών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Σε μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί για το μαχαίρωμα που δέχθηκαν δύο αδέλφια τα ξημερώματα στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Σύμφωνα με το ekriti, έχει συλληφθεί ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος μάλιστα εντοπίστηκε στην περιοχή, λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Ο 25χρονος φέρεται να τραυμάτισε τα δύο αδέλφια για όλους που διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ekriti, ένας εξ αυτών, ο 24χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Βενιζελείου ενώ ο 20χρονος αδελφός του που έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά στην πλάτη, θα εξεταστεί από Θωρακοχειρουργό ενώ μπήκε και σε ειδικό μηχάνημα που μαζεύει υγρά από τους πνεύμονες.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κρητικής βραδιάς στο Καστέλι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το αιματηρό περιστατικό αναφέρει:

“Συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, σήμερα το πρωί (16.08.2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας ημεδαπός κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16.08.2022), σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ανωτέρω ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης διαπληκτίστηκε με δύο ημεδαπούς και τους προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδας.”

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις