Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πένυς που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο

«Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», δηλώνει και ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης Πένυς, της πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (25.3.2023).

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η 22χρονη έχασε τη ζωή της λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της. Μάλιστα, έφευγε από το σπίτι του πεθερού της, πριν γίνει το τροχαίο στο Ηράκλειο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια φίλη της, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Η Πένυ τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, όπως περιέγραψε συγκλονιστικά ο πατέρας του συντρόφου της στο newsit.gr. Η μητέρα της, μιλάει στο MEGA και περιγράφει πόσο άδικα έχασε το παιδί της, που «γελούσε συνέχεια και ήταν μες στη ζωντάνια».

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», δηλώνει στο MEGA η μητέρα της 22χρονης από την Κρήτη.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Πώς έγινε το δυστύχημα

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η 22χρονη γυρνούσε στο σπίτι της στις Άνω Αρχάνες σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλη της. Ξαφνικά, στο 13ο χιλιόμετρο του δρόμου, το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο, αναποδογύρισε και χτύπησε σε ένα δέντρο, με τη νεαρή πρωταθλήτρια να χτυπάει θανάσιμα στο κεφάλι.

Η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η κηδεία της 22χρονης Πένυς θα γίνει αύριο Δευτέρα (27.3.2023) το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Ηράκλειο.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις