Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Σκηνές φρίκης στην άσφαλτο – Σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής και ακρωτηριάστηκε ο φίλος του [pics]

Κρήτη: Σκηνές φρίκης στην άσφαλτο – Σκοτώθηκε ο οδηγός της μηχανής και ακρωτηριάστηκε ο φίλος του [pics]

Σκληρές εικόνες στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων. Η μηχανή έφυγε από το δρόμο και τα δύο άτομα που επέβαιναν εκτοξεύτηκαν στο δρόμο…

Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης, με θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22-10-2019), στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 23.00 περίπου το βράδυ, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που επέβαιναν δύο φίλοι, εξετράπη της πορείας της.

Το σκούτερ στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες από την Αλβανία 31 και 34 ετών – υπό άγνωστες συνθήκες – ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν στην άκρη του δρόμου.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν και οι δύο νέοι στον δρόμο, με τον 31χρονο να βρίσκει ακαριαίο θάνατο και τον 34χρονο να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Χανίων με πολλαπλά τραύματα.

Ο 34χρονος χειρουργήθηκε και δυστυχώς οι γιατροί ήταν αναγκασμένοι να του ακρωτηριάσουν το ένα του πόδι, ενώ στην συνέχεια εισήχθη για νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη και αυτό το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Δείτε τις εικόνες του flashnews.gr, από το σημείο του δυστυχήματος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις