Σπαρακτικές σκηνές στο νοσοκομείο από στενούς συγγενείς και φίλους του άτυχου οδηγού...
Νεκρός ανασύρθηκε από το αυτοκίνητό του, ένας 68χρονος άντρας στην Κίσαμο μετά από τροχαίο που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ (11-02-2015). Ο άτυχος άντρας ενώ κινούνταν στο χωριό Τράχηλος της Κισάμου, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και ο ίδιος να βρει τραγικό θάνατο μέσα σε αυτό.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική καθώς ο 68χρονος ήταν εγκλωβισμένος στο όχημα.
Όταν οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άτυχο άντρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρός. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του.
Πηγή: flashnews.gr