Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Συνελήφθη ο 60χρονος για τους πυροβολισμούς στην Φοινικιά και τον τραυματισμό του 43χρονου

Κρήτη: Συνελήφθη ο 60χρονος για τους πυροβολισμούς στην Φοινικιά και τον τραυματισμό του 43χρονου
ΦΩΤΟ NEAKRITI

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου. Λίγο μετά τις 21.00 ακούστηκαν πυροβολισμοί και η περιοχή σηκώθηκε «στο πόδι».

Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας 43χρονος. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι χτυπήθηκε με καραμπίνα από έναν 60χρονο άνδρα. Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το neakriti.gr τελικά, ο 60χρονος λίγη ώρα αργότερα έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Το θύμα, με πολλαπλά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 43χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα. 

Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το θύμα, πήγε αιμόφυρτο στο καφενείο της περιοχής ζητώντας βοήθεια.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι και ένας τρίτος άνδρας βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο του περιστατικού με τον ίδιο να αναφέρει ότι «ζει από τύχη» καθώς ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έστρεψε το όπλο του και προς εκείνον.

Θύμα και θύτης, φαίνεται να είχαν διαφορές, μάλιστα πληροφορίες θέλουν πριν από περίπου ένα μήνα να διαπληκτίστηκαν και πάλι. 

Ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης ωστόσο μετά την πράξη του, τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, με τον ίδιο να πέφτει τελικά στα χέρια της ΕΛΑΣ λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις