Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Τον σακάτεψαν στο ξύλο σε καντίνα – Το ένοχο μυστικό του τραυματία και οι ταυτότητες των δραστών!

Κρήτη: Τον σακάτεψαν στο ξύλο σε καντίνα – Το ένοχο μυστικό του τραυματία και οι ταυτότητες των δραστών!

Οι δύο δράστες περίμεναν το θύμα τους σε καντίνα. Αμέσως μετά την επίθεση, άρχισαν να συμπληρώνονται τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης…

Δεν έχει τελειωμό, όπως φαίνεται, η υπόθεση με τους πρωταγωνιστές του μαχαιρώματος στο Καστέλι, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 68χρονου που συνόδευε 49χρονη γυναίκα, με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο συγχωριανό τους.

Χθες το μεσημέρι (11-11-2019) ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αδέλφια της 49χρονης. Το περιστατικό συνέβη στα Πεζά του δήμου Αρχάνων -Αστερουσίων, όπου το θύμα σταμάτησε σε καντίνα της περιοχής για να φάει σουβλάκια.

Εκεί φαίνεται πως τον περίμεναν οι δυο άνδρες, που τον έδειραν άγρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η αστυνομία στο νοσοκομείο, που προχώρησε στη σύλληψη του 42χρονου, καθώς σε έρευνα που είχε προηγηθεί στο σπίτι του, είχε βρεθεί ένα κουζινομάχαιρο.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου είχαν μεταφερθεί και οι πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού και εντός της ημέρας, όλοι μαζί θα διαβούν την πόρτα της εισαγγελίας Ηρακλείου.

Ο 68χρονος μεταφέρει την αγωνία του ίδιου και της συντρόφου του για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που έχει γίνει εφιάλτης για δύο οικογένειες.

“Ο φόβος μας είναι μεγάλος, ζούμε ένα μαρτύριο” αναφέρει ο 68χρονος και τονίζει πως, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειές τους να παρέμβουν οι διωκτικές αρχές , ο 42χρονος εξακολουθεί να παρενοχλεί την γυναίκα και να προκαλεί τρόμο τόσο στην ίδια και την οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του ίδιου, που προσπαθεί να την προστατεύσει.

“Το μεγάλο κακό δεν θ΄αργήσει και τότε όλοι θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά!

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις