Τοπικά Νέα

Κρήτη: Βρήκαν τον εμπρηστή που έκανε στάχτη 4.000 στρέμματα

Ταυτοποιήθηκε από τις ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ποιος κρυβόταν πίσω από τη μεγάλη φωτιά στο Σελάκανο τον περασμένο Ιούλιο, η οποία άφησε πίσω της 4.000 στρέμματα δασικής και γεωργικής έκτασης αποτεφρωμένα.

Σύμφωνα με το CretaPost, πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος μετά από επιστάμενες έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε τη φωτιά από πρόθεση και όχι από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με τη συνδρομή ελικοπτέρων είχε αναλάβει το έργο της κατάσβεσης της φωτιάς, στην οποία κινδύνευσαν ακόμη και πυροσβέστες.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα