Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Χαροπαλεύει στην εντατική 17χρονη που βρέθηκε αναίσθητη σε δρόμο – Από τα Χανιά στο Ηράκλειο

Κρήτη: Χαροπαλεύει στην εντατική 17χρονη που βρέθηκε αναίσθητη σε δρόμο – Από τα Χανιά στο Ηράκλειο

Στο κόκκινο η αγωνία για την 17χρονη στην Κρήτη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη στην εντατική για να την κρατήσουν στη ζωή. Η κοπέλα μεταφέρθηκε από τα Χανιά στο Ηράκλειο

Η περιπέτεια της 17χρονης στην Κρήτη, ξεκίνησε χθες το βράδυ, όταν έπεσε από το ποδήλατο που οδηγούσε στα Χανιά. Η ανήλικη χτύπησε στο κεφάλι και βρέθηκε αναίσθητη, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι περαστικοί ειδοποίησαν γρήγορα ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης. Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων της, η 17χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο, με τους γονείς της, να αγωνιούν από την πρώτη στιγμή.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στις 05:00 περίπου τα ξημερώματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο, μία νεαρή κοπέλα με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη τραυματίστηκε όταν έπεσε από το ποδήλατο που οδηγούσε στα Χανιά, στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης (30/6).

Από την πτώση η 17χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με το ekriti.gr, Επί τόπου έφτασε το ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και από εκεί  στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις