Site icon NewsIT
14:27 Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Κρήτη: “Ζωντανεύει” ξανά το έγκλημα με τις μαγκούρες

Στην δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται να ζωντανέψουν οι μνήμες από τον άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου με μαγκούρες του Κωνσταντίνου Προβιδάκη στο Αντισκάρι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο στις 8 Φεβρουαρίου οπότε και εκδικάζονται σε δεύτερο βαθμό.Πρόκειται για έναν 34χρονο, τον 25χρονο αδερφό του και έναν 27χρονο οι οποίοι τον Μάρτιο του 2015 κατηγορούνταν ότι επιτέθηκαν στον 51χρονο Κ. Προβιδάκη με μαγκούρες με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έπεβαλε και στους τρεις την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Συγκεκριμένα στον 34χρονο, που φέρεται ότι ξεκίνησε το επεισόδιο, επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς και φυλάκιση 26 μηνών για τις πλημμεληματικές πράξεις που του αποδόθηκαν.

Στον 25χρονο αδερφό του εκτός από τα ισόβια επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης 12 μηνών, ενώ στον 27χρονο βοσκό, ισόβια και 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκισης.

Πηγή: CretaPost

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version