Κρήτη

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Κλειστό για τουλάχιστον μία ώρα παρέμεινε το αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς νωρίτερα έκανε αναγκαστική προσγείωση ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος, προσέγγισε το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ωστόσο στη διαδικασία της προσγείωσης δεν άνοιξαν οι τροχοί, με αποτέλεσμα ο πιλότος να το προσγειώσει “με την κοιλιά”.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, ο πιλότος, Γερμανός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του και η προσγείωση έγινε χωρίς προβλήματα.

Το αεροδρόμιο Ηρακλείου ωστόσο, όπως δήλωσε ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, δεν δεχόταν, ούτε πραγματοποιούσε πτήσεις, καθώς έπρεπε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπει το Πρωτόκολλο Αεροπορικής Ασφάλειας, καθώς και να απομακρυνθεί το αεροσκάφος από τον διάδρομο.

Πηγή: ekriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα