Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το αστυνομικό μέγαρο στα Χανιά!

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το αστυνομικό μέγαρο στα Χανιά!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από το αστυνομικό μέγαρο Χανίων, όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65-70 χρονών αυτοπυρπολήθηκε στην είσοδο του κτιρίου επί της Λεωφόρου Ηρακλείου.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με σοβαρά εγκαύματα ενώ σε λίγη ώρα, αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, πιθανότατα σε μονάδα εγκαυμάτων στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, ο άνδρας -πιθανότατα αλλοδαπός- γύρω στις 3 τα ξημερώματα στάθηκε μπροστά από την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ρίχνοντας πάνω του μια εύφλεκτη ουσία, έβαλε φωτιά στον εαυτό του.

Άμεσα και δίχως δεύτερη σκέψη, άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονταν στο φυλάκιο του κτιρίου έσπευσαν κατά πάνω του και με έναν πυροσβεστήρα έσβησαν τον φλεγόμενο άνδρα. Στο σημείο πήγε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άνθρωπος νοσηλεύεται μέχρι και αυτή τη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή του να είναι εξαιρετικά σοβαρή, αφού φέρει βαριά εγκαύματα στο 80% του σώματός του.

Πηγή: ekriti, zarpanews

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις