Κρήτη

Κρήτη: Aεροδιακομιδή σωτηρίας για βρέφος λίγων ωρών

Ένα αγοράκι λίγων ωρών μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο Βενιζέλειο Ηρακλείου εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το cretapost, το αγοράκι γεννήθηκε πρόωρα στο νοσοκομείο της Ρόδου και εμφάνισε αναπνευστική δυσχέρεια. Οι γιατροί έκριναν την άμεση αεροδιακομιδή του στο Βενιζέλειο με αποτέλεσμα να στηθεί μία γέφυρα ζωής η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 2.45 το μεσημέρι.

Για την αεροδιακομιδή σηκώθηκε ελικόπτερο Super Puma το οποίο μετέφερε το νεογνό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: cretapost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα