Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Δίωξη για κακούργημα στον 50χρονο για την ασέλγεια σε 5χρονο κοριτσάκι!

Κρήτη: Δίωξη για κακούργημα στον 50χρονο για την ασέλγεια σε 5χρονο κοριτσάκι!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου ο 50χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου έγινε καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη γειτόνισσά του.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά την καταγγελία των γονέων της 5χρονης μικρούλας στην ΕΛ.ΑΣ, βρίσκεται αντιμέτωπος με κακούργημα, καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για κατ’ εξακολούθηση αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Έτσι αναμένεται να διαβεί ξανά την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να οδηγηθεί στο γραφείο του ανακριτή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα έξω από τα Δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του φερόμενου ως δράστη της ασέλγειας, προκειμένου να του συμπαρασταθούν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος ο 50χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Η 5χρονη μικρούλα η οποία έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή, αναμένεται να παρακολουθήσει συνεδρία σε εξειδικευμένο παιδοψυχολόγο.

Πηγή: cretapost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις