Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Αυτά είναι τα οχήματα που δώρισε στην Αστυνομία [pics]

Συγκινημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης – Αυτά είναι τα οχήματα που δώρισε στην Αστυνομία [pics]
ΦΩΤΟ από το zarpanews - ekriti

Στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι, η τελετή παράδοσης της δωρεάς της οικογένειας Λεμπιδάκη στην Αστυνομία της Κρήτης, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ‘Ολγας Γεροβασίλη.

Πρόκειται για το “ευχαριστώ” της οικογένειας για την αίσια έκβαση της πολύμηνης ομηρείας του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η τελετή της παράδοσης των οχημάτων ήταν σύντομη. Ο Υποστράτηγος Λαγουδάκης ευχαρίστησε για τα περιπολικά. Συγκινημένος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, διέκοψε την ομιλία του ευχαριστώντας την αστυνομία. 

“Ελπίζουμε με τη δωρεά, να βοηθήσουμε την αστυνομία, ώστε να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, είπε ο κ. Λεμπιδάκης. Είμαστε ευγνώμονες”.

Πρόκειται 29 καινούρια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο τα οποία θα κατανεμηθούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης, αναλόγως με τις ανάγκες που υπάρχουν.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, πρόκειται για περιπολικά και συμβατικά οχήματα.

Η δωρεά στην ΕΛ.ΑΣ γίνεται ένα χρόνο και κάτι, μετά την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη στις 2 Οκτωβρίου του 2017 όταν πάνοπλοι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ εισέβαλαν με κινηματογραφικό και άκρως επαγγελματικό τρόπο στην αποθήκη σκραπ όπου κρατούνταν όμηρος ο Κρητικός επιχειρηματίας από όπου και τον απελευθέρωσαν.

Ο χώρος της Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων όπου σήμερα έγινε η παράδοση της δωρεάς, δεν επιλέχθηκε τυχαία. Κι αυτό γιατί η σχολή ήταν το πρώτο μέρος που βρέθηκε ο επιχειρηματίας λίγα λεπτά μετά την απελευθέρωσή του. Εκεί έδωσε κατάθεση, εκεί είδε τους δικούς του ανθρώπους μετά από καιρό, εκεί συνειδητοποίησε ότι πια είναι ελεύθερος.

Πηγή: ekriti, zarpanews

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις