Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξάνθη – Κορονοϊός: Πέθανε πατέρας δύο παιδιών στα 46 του – «Δεν μας άκουσες να κάνεις το εμβόλιο»

κορονοϊός Κύπρος μάσκα self test

Συγκλονισμένη η Ξάνθη για τον θάνατο του νεότερου θύματος στην πόλη. Ο κορονοϊός λύγισε τον οργανισμό του, μέσα σε λίγες μέρες. Η ανάρτηση που έκανε ξάδερφός του, για το γεγονός πως ήταν ανεμβολίαστος…

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 46χρονο από την Ξάνθη, πατέρας δύο παιδιών. Πρόκειται για το νεότερο θύμα της πανδημίας στην πόλη.

Ο 46χρονος διατηρούσε συνεργείο μοτοσικλετών στην πόλη της Ξάνθης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν απευθύνουν ο Δήμος Ξάνθης και ο Ιατρικός Σύλλογος. Μόλις προχθές η Υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα είχε ανακοινώσει τον θάνατο ενός 28χρονου στην Κομοτηνή από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το xanthi2.gr, σχολιάζοντας το νέο θάνατο στην Ξάνθη, ο ξάδερφός του, πρώην Δήμαρχος, Βασίλης Τσολακίδης σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα: “Ξάδερφε δεν μας άκουσες να κάνεις το εμβόλιο. Γιατί το έκανες αυτό στα παιδάκια σου;”

Επιστήμονες και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία απευθύνουν έκκληση σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν και να αποφύγουν οδυνηρές καταστάσεις αγνοώντας ψευδοπεστημονικές και σκοταδιστικές δοξασίες που διακινούνται στα κοινωνικά δίκτυα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις