Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Νέες εμπρηστικές επιθέσεις μετά το φονικό – Την Τετάρτη στον ανακριτή οι 4 που συνελήφθησαν

Ξάνθη: Νέες εμπρηστικές επιθέσεις μετά το φονικό – Την Τετάρτη στον ανακριτή οι 4 που συνελήφθησαν
ΦΩΤΟ ERTNEWS

«Καζάνι» που βράζει είναι ο οικισμός του Δροσερού στην Ξάνθη, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου άντρα για την οποία έχουν συλληφθεί ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης, οι δύο γιοι του (18 και 17 ετών) και ο γαμπρός του (17 ετών), καθώς είχαν ακολουθήσει τον 37χρονο μέχρι το σπίτι του θύματος.

Μετά το φονικό, σειρά είχαν οι εμπρησμοί… Το απόγευμα στο ένα σπίτι που κάηκε από χθες ολοσχερώς, επιχειρήθηκε και νέα πυρπόληση, συν δύο παραπήγματα που κάηκαν χθες και ένα σήμερα, συν ένα διώροφο σπίτι που κάηκε επίσης σήμερα, όμως μόνο το εσωτερικό του σύμφωνα με το ertnews.

Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 36χρονο που πυροβόλησε τον 46χρονο, αλλά και στον αδελφό του, ως αντίποινα για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Στο σημείο πήγε η Πυροσβεστική αλλά και δύναμη της Αστυνομίας που δέχθηκαν επιθέσεις, κυρίως από παιδιά μικρής ηλικίας, οι οποίες ελέγχθηκαν αμέσως.

Αύριο Τετάρτη, θα οδηγηθούν στον ανακριτή Ξάνθης ο 36χρονος πατέρας, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του, με την αστυνομία να λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας με το φόβο επεισοδίων.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις