Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ξάνθη: Οικογενειακό δράμα για πατέρα με 3 παιδιά, 6 μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας και συζύγου

Ξάνθη: Οικογενειακό δράμα για πατέρα με 3 παιδιά, 6 μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας και συζύγου

Αλλεπάλληλα τα χτυπήματα για τα 3 παιδιά που έμειναν ορφανά από μητέρα. Η οικογενειακή ιστορία στην Ξάνθη, προκαλεί συγκίνηση…

Πριν από έξι μήνες πέθανε η μητέρα και σύζυγος στην Ξάνθη και από τα ξημερώματα της Κυριακής, ο πατέρας και τα 3 παιδιά του, δεν έχουν πού να ζήσουν και τι να φορέσουν. Αιτία η φωτιά που εκδηλώθηκε μέσα στο σπίτι που έμεναν. Όλοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν χωρίς να κινδυνέψουν, αλλά η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η έκκληση ιερέα στην Ξάνθη δείχνει το πρόβλημα. Ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για βοήθεια.

Από θαύμα κατάφεραν να γλιτώσουν οι πατέρας και τα 3 παιδιά του, σε μονοκατοικία στα Μάγγανα στην Ξάνθη, όταν ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Κυριακής (10-07-2022). Η φωτιά κατέστρεψε την σκεπή, τις οικιακές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και ρούχα της οικογένειας. 

Στο σπίτι έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 4 πυροσβεστικά και 8 πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες για ώρες, καταφέρνοντας τελικά να τις σβήσουν. Από τη μεριά του ο εφημέριος του χωριού, πατέρας Κωνσταντίνος, απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν ώστε να μπορέσει η οικογένεια να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά την μεγάλη καταστροφή που τη βρήκε.

«Σήμερα τα ξημερώματα 10 Ιουλίου στην Ενορία μας εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην μονοκατοικία συντοπίτη μας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν η κεραμοσκεπή τα προσωπικά αντικείμενα, ρουχισμός και όλες οι οικοσκευές. Από θαύμα γλίτωσαν ο ίδιος και τα τρία του παιδιά που πρόλαβαν και βγήκαν έξω.

Όπως γνωρίζουμε η συγκεκριμένη οικογένεια δοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά αφού πριν 6 μήνες έφυγε από τη ζωή η σύζυγος και μητέρα των παιδιών από την επάρατο νόσο. Ως εφημέριος κάνω θερμή παράκληση να προσφέρουμε όλοι ότι μπορούμε από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε την οικογένεια. Οποίος επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλ. 6974-879240 η με την εκκλησιαστική επιτροπή» σημειώνει ο ίδιος στην έκκλησή του, που δημοσιεύεται στο xanthinea.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις