Τοπικά Νέα

Ξεφύτρωσε… “συντριβάνι” στην Εθνική οδό Πύργου – Video

Ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης από τον Ερύμανθο, έσπασε χθες το απόγευμα στη διασταύρωση του Πελοπίου..

Ο αγωγός, που όπως αναφέρει to patrisnews.cem είχε τεθεί σε λειτουργία πριν από λίγες ημέρες από την ισχυρή πίεση του νερού, δεν άντεξε και κόπηκε σχεδόν στα δύο με τον πήδακα να ξεπερνά και τα δέκα μέτρα.

Λίγο πριν τις 7.30 μ.μ. τεχνικό προσωπικό έφτασε στο σημείο και έκλεισε την παροχή του νερού στον αγωγό σταματώντας τη διαρροή.

Στο σημείο που έσπασε ο αγωγός, κλήθηκε να συμβάλει και η Τροχαία καθώς ήταν μεγάλος ο κίνδυνος ατυχήματος.

Δείτε το video:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα