Site icon NewsIT
20:01 Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Λαμία: Δεν “έπιασαν” τα φρένα και… έγινε αυτό [pics,vid]

Ο 74χρονος οδηγός αγροτικού, ερχόταν από την κατηφόρα της οδού Κάλβου. Για κάποιο λόγο όμως δεν έπιασαν τα φρένα. Ο ίδιος είπε: "Πατούσα το φρένο και δεν άκουγε. Ήταν σαν κούτσουρο... Δεν πατιόταν".

ΦΩΤΟ LamiaReport

ΦΩΤΟ LamiaReport

Το αγροτικό έπεσε με φόρα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και το παρέσυρε μεχρι τον κόμβο της “Άνοιξης”. Στη συνέχεια το αγροτικό έπεσε πάνω στον μαντρότοιχο του απέναντι σπιτιού στην Υψηλάντη.

Πραγματικά τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου που ανέβαινε την Υψηλάντη και βρέθηκε ανάμεσα στα δυο αυτοκίνητα χωρίς να συγκρουστεί με κανένα από τα δυο.

Ο ιδιοκτήτης του μπλε, παρκαρισμένου, αυτοκινήτου βγήκε από το σούπερ μάρκετ και έψαχνε το αυτοκίνητό του. Όταν είδε που είχε φτάσει και πως ήταν, έπαθε σοκ.

“Από τύχη δεν είχαμε θύματα…”, λένε αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: LamiaReport

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version