Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λαμία: Έσκαγε με μαχαίρι τα λάστιχα παρκαρισμένων αυτοκινήτων – Εικόνες από το σημείο

Λαμία: Έσκαγε με μαχαίρι τα λάστιχα παρκαρισμένων αυτοκινήτων – Εικόνες από το σημείο

Μια σειρά από ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει να πληρώσουν επειδή κάποιος στη Λαμία, αποφάσισε να βγει με μαχαίρι και να προκαλέσει καταστροφές στα λάστιχα των οχημάτων…

Στο ίδιο έργο θεατές στη Λαμία, βρέθηκαν ιδιοκτήτες παρκαρισμένων αυτοκινήτων, που το πρωί είδαν τα λάστιχα των οχημάτων τους, σκασμένα. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τις εικόνες που αντίκρισε ένας από τους κατοίκους της περιοχής, που ήθελε να πάει στη δουλειά του.

Απίθανα πράγματα στη Νότια πλευρά της πόλης το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου. Άγνωστος με αιχμηρό αντικείμενο προκάλεσε φθορές στα λάστιχα αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στη περιοχή της Άμπλιανης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πλατυστόμου.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο lamianow.gr ο οποίος βγήκε το πρωί να πάρει το όχημα του προκειμένου να πάει στην δουλειά του: «δεν είχα προσέξει ότι το λάστιχο ήταν σκισμένο και όταν πήγα να ξεκινήσω το αντιλήφθηκα άμεσα.

Βγήκα έξω και είδα σκισμένο το λάστιχο του αυτοκινήτου μου. Αλλά δεν ήταν μόνο το δικό μου. Το ίδιο είχε συμβεί σε 3-4 αυτοκινήτα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Είναι δυνατόν;».

Ο δράστης αναζητείται από παρακείμενες κάμερες προκειμένου να επιληφθεί του συμβάντος η ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις