Site icon NewsIT
16:59 Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Λάρισα: Έγκλημα στα Αμπελάκια! Νεκρός ο γιος – Τραυματίας ο πατέρας

Το φονικό με πολλές άγνωστες πτυχές που θα κληθεί να διαλευκάνει η αστυνομία, έγινε στην περιοχή των Τεμπών στα Αμπελάκια. Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ένας 23χρονος ενώ εκτός κινδύνου φέρεται να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. ο 50χρονος πατέρας του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο πατέρας του νεαρού, φέρεται να τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο από σφαίρα στο κεφάλι στις 5 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο ενώ ο ίδιος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα και να νοσηλευτεί καθώς ήταν και αυτός τραυματίας.

Ο νεαρός φέρεται να μην άντεξε στα τραύματά του και να εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα… Το πρώτο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές είναι πατέρας και γιος να δέχθηκαν τους πυροβολισμούς ευρισκόμενοι μέσα σε αυτοκίνητο. Άγνωστο το γιατί… Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: onlarissa

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version