Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Ο σπαραγμός του Λάκη Λαζόπουλου – Οι φωτογραφίες και ο επικήδειος που συγκίνησαν συγγενείς και φίλους (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από το larissanet.gr
ΦΩΤΟ από το larissanet.gr

Με δάκρυα στα μάτια, ο Λάκης Λαζόπουλος συνόδευσε την πολυαγαπημένη του μητέρα στην τελευταία της κατοικία…

Εκατοντάδες κάτοικοι της Λάρισας βρέθηκαν στον Άγιο Νικόλαο για να αποχαιρετήσουν την μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου. Συντετριμμένος ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε για πάντα την πολυαγαπημένη του μητέρα, παρουσία συγγενών, φίλων και πλήθος κόσμου που βρέθηκε κοντά του, για να του συμπαρασταθεί…
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr

”Θα πω αυτά τα λόγια που ξέρω ότι και εκείνη θα ήθελε να ακούσει” ξεκίνησε ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε: «Η λογική δεν είναι πάντα αυτή που επιλύει τα πράγματα. Στη ζωή μου όποτε έβαζα στη ζυγαριά από τη μια τη λογική και από την άλλη το συναίσθημα, πάντα το συναίσθημα ήταν πολύ βαρύ.

Πάντα η ζυγαριά ήταν ανισόρροπη. Δεν έχει σημασία πόσα χρόνια είχαμε διαφορά με τη μητέρα μου. Σημασία έχει η συναισθηματική σχέση μας γι’ αυτό και πηγαίναμε παράλληλα. Η μητέρα μου ήξερε να μιλάει, ήξερε να δίνει. Η μητέρα μου μας έδωσε τα πάντα, απ’ αυτά που δεν είχε. Εμείς προσπαθήσαμε να της δώσουμε απ’ αυτά που είχαμε. Την ευχαριστούμε…» έκλεισε ο Λάκης Λαζόπουλος μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr

Την ακολουθία παρακολούθησαν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Χαρούλα Αλεξίου και ο Γιάννης Σμαραγδής, ενώ στεφάνια έστειλαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η οικογένεια Βαρδινογιάννη κ.α.

Πηγή: larissanet.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε