Τοπικά Νέα

Λάρισα: Πυροσβέστες βοήθησαν σε εγχείριση 7χρονου

Το αγοράκι παίζοντας είχε "σφηνώσει" στο μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, ένα παξιμάδι βίδας.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη, όταν διεκομίσθη το 7χρονο παιδί, από την Καρδίτσα, το οποίο παίζοντας είχε “σφηνώσει” στο μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, ένα παξιμάδι βίδας.

Το παξιμάδι, εν συνεχεία δεν έβγαινε, το δάχτυλο άρχισε να πρήζεται και σταδιακά το “δαχτυλίδι”, κόντευε να φθάσει στο κόκκαλο.

Όταν το παιδί, οδηγήθηκε τελικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι γιατροί χρειάστηκε να ζητήσουν την συνδρομή των πυροσβεστών, προκειμένου με ειδικό εργαλείο να κόψουν το παξιμάδι και να ολοκληρωθεί η επέμβαση με επιτυχία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα