Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λάρισα: Το τραγικό λάθος που στοίχισε σε μητέρα 15.000 ευρώ – Κατάλαβε αργά την αλυσίδα της εξαπάτησης!

Λάρισα: Το τραγικό λάθος που στοίχισε σε μητέρα 15.000 ευρώ – Κατάλαβε αργά την αλυσίδα της εξαπάτησης!

Πλέον γνωρίζει καλά τα λάθη που έκανε αλλά από τον τραπεζικό της λογαριασμό λείπουν 15.000 ευρώ. Απαρηγόρητη η άτυχη γυναίκα…

Μια 66χρονη Λαρισαία έπεσε θύμα αυτή τη φορά των απατεώνων με τα τροχαία δυστυχήματα, δίνοντας σε αγνώστους 15.000 ευρώ προκειμένου να «ξεμπλέξει» νομικά η κόρη της, που δήθεν οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε ένα ανήλικο κορίτσι.

Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα και την εκστρατεία ενημέρωσης, η 66χρονη πίστεψε τους δράστες και άφησε στην πλατεία ΟΣΕ το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και χρυσαφικά για να τα παραλάβει ο υποτιθέμενος αστυνομικός που θα μεσολαβούσε για την αποφυλάκιση της κόρης της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία” οι απατεώνες έστησαν την κομπίνα μέσω τηλεφώνου, με την υποτιθέμενη κόρη να εκλιπαρεί μέσα σε αναφιλητά τη μάνα της να δώσει τα λεφτά στον …”αστυνομικό” για να μην πάει φυλακή, και τη μάνα να μην μπορεί από την ταραχή της να αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται για το παιδί της.

Η γυναίκα άφησε μετρητά και χρυσαφικά, την Δευτέρα το απόγευμα (16-09-2019), στο σημείο που της υπέδειξε ο κακοποιός και αποχώρησε. Λίγη ώρα αργότερα οι απατεώνες τα πήραν και έφυγαν. Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην αστυνομία η οποία και τους αναζητεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις