Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λέσβος: Ο επίδοξος βιαστής πήδηξε από το παράθυρο – Φωνές και ξύλο μέσα στο σπίτι που τρύπωσε!

Λέσβος: Ο επίδοξος βιαστής πήδηξε από το παράθυρο – Φωνές και ξύλο μέσα στο σπίτι που τρύπωσε!

Ο δράστης επιτέθηκε σε 20χρονη κοπέλα με στόχο να τη βιάσει. Για καλή της τύχη, μέσα στο σπίτι ήταν ο αδερφός της…

Τα όσα έγιναν σε σπίτι που βρίσκεται στη Μυτιλήνη προκαλούν αίσθηση στην τοπική κοινωνία. Όπως κατήγγειλε 20χρονη κοπέλα, εκεί που καθόταν σε δωμάτιο, είδε μπροστά της ένα νεαρό που της επιτέθηκε με στόχο να τη βιάσει.

Ο δράστης, αλλοδαπός όπως είπε στην αστυνομία, είχε σκαρφαλώσει από το δρόμο και μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της. “Μου επιτέθηκε προσπαθώντας να βγάλει τα ρούχα και να με βιάσει” είπε η 20χρονη στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 20χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε. Από τις φωνές ξύπνησε ο αδερφός της, ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο με τον νεαρό αλλοδαπό να προσπαθεί να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο σπίτι με τον αδελφό της 20χρονης να τον χτυπάει. Για να αποφύγει τα χειρότερα, ο επίδοξος βιαστής πήδηξε στον δρόμο από το παράθυρο, από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις