Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης που πλέον μπήκε σε περιπέτειες...
Ένας 57χρονος Έλληνας είναι ο δράστης της απάτης σε βάρος 76χρονου συνταξιούχου κληρικού, που προσποιήθηκε ότι είναι εκπρόσωπος του Ταμείου Ασφάλισης Κληρικών Ελλάδος, πείθοντας το ανυποψίαστο θύμα του να καταθέσει χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.
Η υπόθεση της απάτης, που είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και σε βάρος του 57χρονου, που ταυτοποιήθηκε ως δράστης, σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, ο 57χρονος το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, τηλεφώνησε σε 76χρονο Έλληνα, συνταξιούχο κληρικό και προσποιούμενος εκπρόσωπο του Ταμείου Ασφάλισης Κληρικών Ελλάδος, τον εξαπάτησε και τον έπεισε να καταθέσει αυθημερόν σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 3.852 ευρώ, προκειμένου να του αποδοθεί χρηματική αποζημίωση, ύψους 29.000 ευρώ, προερχόμενη από μισθολογικές του κρατήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Φαρμακονήσι: Η τραγωδία συνεχίζεται – Βρέθηκαν οι σοροί 11χρονου παιδιού και γυναίκας στα τουρκικά παράλια!
Άρτα: Στον εισαγγελέα ο δάσκαλος που έβαλε μαθητές να πλακώσουν στα χαστούκια άτακτο παιδί!
Κρήτη: Ερωτικό ”τρίγωνο” με στόχο τον σύζυγο – Σάλος σε χωριό!
Εύβοια: Αγρότης κάηκε ζωντανός στο χωράφι του – Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του!
Πάτρα: Συγκίνηση για τον θάνατο του Ανδρέα Αβραμόπουλου – ”Έσβησε” στο πάρκινγκ νοσοκομείου!
Χανιά: Οι Κρητικοί που έσπασαν τα κοντέρ του facebook με 283.000 like!
Ηράκλειο: Τα ”επώνυμα” μοντέλα εκδίδονταν σε ακριβό ξενοδοχείο με 2.000€ την ημέρα!