Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μάνη: Ο διαρρήκτης την έπαθε από αγριογούρουνο – Απίθανες σκηνές μετά το χτύπημα της σπείρας!

Μάνη: Ο διαρρήκτης την έπαθε από αγριογούρουνο – Απίθανες σκηνές μετά το χτύπημα της σπείρας!

Ο 28χρονος Έλληνας ήταν ένας από τους τρεις «ποντικούς» που διέρρηξαν το σπίτι μιας γυναίκας το απόγευμα της Παρασκευής. Όταν έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ήταν αιμόφυρτος…

Συνελήφθη την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ένας 28χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ένα ακόμη 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο 28χρονος μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους διέρρηξαν οικία γυναίκας και αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ αυτός έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριόχοιρου, όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια απόκρυψης του σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους, διέπραξαν ακόμη δύο κλοπές σε σπίτια της περιοχής.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του αγνώστου δράστη.

Πηγή: messinialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις