Site icon NewsIT

Μαχαίρωσαν μαθητή στο Ξηροκάμπι Σπάρτης

17.09.2021 | 14:04
Μαχαίρωσαν μαθητή στο Ξηροκάμπι Σπάρτης

Άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνούν την περιοχή όπου άγνωστοι εκτέλεσαν το πρωί γνωστό πυγμάχο στην περιοχή της Βάρης, την ώρα που βρισκόταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, Βάρη, Δευτέρα 31 Μαΐου 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα -που είχε απασχολήσει την ΕΛΑΣ για υποθέσεις της νύχτας- δέχθηκε πυροβολισμούς που προκάλεσαν τον θάνατό του από δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του πυγμάχου. Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε λάβει μέρος -και αναδείχθηκε νικητής- πριν από λίγα χρόνια σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Καβγάς με έναν μαθητή τραυματισμένο από μαχαίρι, αναστάτωσε το Ξηροκάμπι Σπάρτης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του FLY κάτω υπό αδιευκρίνιστη αιτία, συνεπλάκησαν μαθητές με Ρομά και ένας ανήλικος δέχτηκε μαχαιριά.

Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί και άνδρες της Ασφάλειας Σπάρτης για τη διενέργεια έρευνας, καθώς και ασθενοφόρο για τη μεταφορά του τραυματισμένου μαθητή.

Να σημειωθεί ότι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως δεν βγήκε μαχαίρι και ο ανήλικος δέχτηκε γροθιές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version