Site icon NewsIT
18:40 Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Μαχαιρώθηκαν στο Ηράκλειο για οικονομικές διαφορές! Ο ένας είναι στην εντατική

Δύο άνδρες μαχαιρώθηκαν σήμερα το πρωί, μετά από φιλονικία μεταξύ τους, στο χωριό Πατσίδες του Ηρακλείου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόκειται για έναν 69χρονο και έναν 65χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν λόγω οικονομικών διαφορών, βγάζοντας μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δύο άνδρες και τους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 69χρονος μπήκε στην εντατική και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, ενώ ο 65χρονος νοσηλεύεται, στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Δημήτρη Γεωργόπουλο που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο τραυματίας είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, βρίσκεται σε καταστολή και έχει τραύματα σε πολλά σημεία του σώματος του όπως κοιλιά, θώρακα και πρόσωπο. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα. Να σημειωθεί ότι νωρίες το μεσημέρι ο 69χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ekriti

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version