Τοπικά Νέα

Με πυροτεχνήματα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τρίπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Μαζί με τον Άγιο Βασίλη και μια πλατεία Πετρινού γεμάτη κόσμο, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας το σήμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

Σαν ένα μεγάλο φωτεινό κύμα, όλη η πλατεία φόρεσε τα γιορτινά της με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα. Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, Σπύρος Βρέντας, ανέβηκε πρώτος στο βήμα και ευχαρίστησε όλο την κόσμο που συγκεντρώθηκε και φέτος στην πλατεία. “Ευτυχισμένα παιδιά σημαίνει ευτυχισμένες γιορτές” τόνισε.
Λίγο πριν ανάψουν τα φώτα, ο Δήμαρχος κάλεσε όλο τον κόσμο της Τρίπολης αλλά και τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε όλα τα δρώμενα φτιαγμένα, όπως είπε, για μικρoύς και μεγάλους φίλους που νιώθουν παιδιά. “Αυτές τις ημέρες να μην αφήσουμε κανένα συνάνθρωπο μας να νιώσει μονός του”, πρόσθεσε.
Ένα φαντασμαγορικό show από πυροτεχνήματα συμπληρώσαν τη φωταγώγηση του δέντρου, με τον Άγιο Βασίλη να εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους.

Πηγή: kalimera-arkadia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα