Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μεσσήνη: Φόβοι για το δεξί μάτι της 49χρονης που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό οξύ

Μεσσήνη: Φόβοι για το δεξί μάτι της 49χρονης που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό οξύ

Στην ανακρίτρια οδηγείται αύριο για να απολογηθεί ο 50χρονος που έριξε οξύ στη 49χρονη πρώην σύζυγό του στην Μεσσήνη, μετά την προθεσμία που είχε πάρει την Τετάρτη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η διοικήτρια του νοσοκομείου της Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη είπε πως η 49χρονη από την Μεσσήνη είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση σήμερα.

Ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της από το δεξί μάτι, όμως υπάρχουν ελπίδες.

Τόνισε πως από ψυχολογικής πλευράς δείχνει δυνατή και προσπαθεί να είναι ψύχραιμη.

Μήνυμα στήριξης προς την 49χρονη έστειλε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σχεδίασε την κίνηση με κάθε λεπτομέρεια

Σύμφωνα με το eleftherialnline.gr, ο 50χρονος εμφανίζεται τώρα βαθιά συγκλονισμένος και μετανιωμένος για την “κακιά την ώρα” που… τον έκανε να ρίξει το τετράλιτρο μπιτόνι ακουαφόρτε στο πρόσωπο της πρώην γυναίκας του.

Ο δράστης φέρεται να είχε προσεχτικά σχεδιάσει την επίθεση στην 49χρονη πρώην σύζυγό του, ενώ όπως είπε αυτή αρχικά αντιστάθηκε και αυτός… εκνευρίστηκε.

Ο καθ’ ομολογία δράστης οδηγήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στην εισαγγελέα Καλαμάτας και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια αύριο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις