Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μεσσηνία: Κοίταξε το παντζούρι του σπιτιού και είδε αυτές τις εικόνες – Εφιάλτης για μάνα και κόρη – video

Μεσσηνία: Κοίταξε το παντζούρι του σπιτιού και είδε αυτές τις εικόνες – Εφιάλτης για μάνα και κόρη – video

Οι εικόνες από το σπίτι στη Μεσσηνία προκαλούν αίσθηση. Μάνα και κόρη κάθονταν στο μπαλκόνι και κάποια στιγμή αποφάσισαν να μπουν μέσα στο διαμέρισμα…

Τρόμο και αγανάκτηση προκαλεί στη γειτονιά της οδού Αβέρωφ στη Μεσσήνη το προχθεσινό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά.

Από τύχη δεν τραυματίστηκε ένα μικρό κοριτσάκι και η μητέρα του που το κρατούσε αγκαλιά στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, καθώς δευτερόλεπτα πριν τους πυροβολισμούς είχαν απομακρυνθεί από το παράθυρο που έκαναν σουρωτήρι τα σκάγια.

Ο φόβος και ο τρόμος επικρατεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά και οι κάτοικοι παρά τις διαμαρτυρίες τους δεν βρίσκουν λύση. Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας. Ο κόσμος όμως ανησυχεί. Η Αστυνομία και η δημοτική αρχή γίνονται αποδέκτες πλήθους παραπόνων, αλλά προφανώς δεν βρίσκεται τρόπος για να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.

Τα σημάδια από τους πυροβολισμούς στο παράθυρο

Οι κάτοικοι της περιοχής παρατήρησαν ότι στις 19 Σεπτεμβρίου είχε σημειωθεί κι άλλο περιστατικό με πυροβολισμούς μεταξύ τσιγγάνων. Ο 38χρονος που φέρεται ότι πυροβόλησε συνελήφθη, όμως οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν το όπλο. Σημάδια από πυροβολισμό βρέθηκαν και στο αυτοκίνητο του άλλου τσιγγάνου, με τον οποίο ο δράστης είχε διαπληκτισμό λίγη ώρα νωρίτερα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις