Τοπικά Νέα

Μετά το χαλάζι ήρθε η… απόγνωση για παραγωγούς στα Τρίκαλα

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί της Τοπικής Κοινότητας Ζηλευτής στο νομό Τρικάλων, μετά την χαλαζόπτωση και την ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο, που είναι η δεύτερη μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας
έκανεε σήμερα αυτοψία στις πληγείσες από τη χαλαζόπτωση και βροχόπτωση καλλιέργειες.
Σύμφωνα με τους παραγωγούς, όλες οι καλλιέργειες έχουν πάθει ανυπολόγιστες ζημιές, καθώς το νερό κάλυψε τα πάντα μετά και την υπερχείλιση καναλιού.

Ο κ. Μπάρδας αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς για την εικόνα των καλλιεργειών,
ανέφερε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα σταθεί και αυτή τη φορά δίπλα στους πληγέντες αγρότες και παραγωγούς.

Τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα κάνει αυτοψία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της καταστροφής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα