Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σχεδόν την αποκεφάλισε από τα χτυπήματα με το μαχαίρι

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σχεδόν την αποκεφάλισε από τα χτυπήματα με το μαχαίρι

Σχεδόν αποκεφαλισμένη βρέθηκε η άτυχη 79χρονη – θύμα της συγκλονιστικής μητροκτονίας στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα σφαγιάστηκε μέσα στο σπίτι της την Τετάρτη (06.07.2022), από τα χέρια του 50χρονου γιου της.

Για τη μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε ότι η άτυχη 79χρονη «έφερε και άλλα τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, ωστόσο το μεγάλο τραύμα ήταν εκείνο που επέφερε θάνατο από το μαχαίρι», είπε ο έμπειρος ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, που εξέτασε τη σορό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, ο 50χρονος γιος σχεδόν αποκεφάλισε τη μητέρα του από τα χτυπήματα με το μαχαίρι!

Εξηγώντας τη μορφολογία της βασικής βλάβης, ο ιατροδικαστής αναφέρει στο GRTimes.gr, ότι «πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη με πλήρης δίστομες όλων των υποκείμενων μαλακών μορίων, αλλά και βλάβες σε φλέβες, αγγεία και αναπνευστικό», ενώ μιλώντας για τα αίτια του θανάτου, σημειώνει ότι «πρόκειται για μεθαιμορραγικό σοκ, συνέπεια της απώλειας αίματος».

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 79χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον άλλο γιο της, την Τετάρτη (06.07.2022), πέντε ημέρες αφού δολοφονήθηκε από τον 50χρονο.

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τον άκουσα να της φωνάζει, είχαν προστριβές»

Στο μεταξύ, συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το στυγερό έγκλημα. «Τον άκουσα να της φωνάζει μέσα στο διαμέρισμά τους», λέει στο GRTimes, ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Αλ. Μπινιώρη.

Όπως σημειώνουν οι γείτονες, μητέρα και γιος είχαν προστριβές και μάλωναν.

Παρακολουθήστε τη μαρτυρία στην κάμερα του GRTimes.gr:

Η γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και μερικές μέρες. Την εντόπισε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ο μεγαλύτερος γιος, ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες και προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του 50χρονου σε ψυχιατρείο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις