Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μόρια: Νεκρός νεαρός στον καταυλισμό – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του!

Μόρια: Νεκρός νεαρός στον καταυλισμό – Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του!

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο του 24χρονου στη Μόρια. Τον βρήκαν νεκρό φίλοι του, που έμεναν μαζί του…

Νεκρός βρέθηκε στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη, ένας 24χρονος αιτών άσυλο από το Καμερούν.

Ο 24χρονος, που βρέθηκε από φίλους του με τους οποίους έμενε μαζί περί τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τον ιατροδικαστή.

Απεγκλωβισμοί στη Χίο

Χθες στο ορεινό οδικό δίκτυο της Χίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε τέσσερις περιπτώσεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων και την παροχή βοήθειας. Στις 18.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός δύο ατόμων στην περιοχή «18» με τη βοήθεια εθελοντών.

Μια ώρα μετά, στις 19.00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τριών ατόμων που επέβαιναν σε όχημα το οποίο βρισκόταν μεταξύ του χωριού Αυγώνυμα και του Ναυτικού Φυλακίου Προβατά. Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην πόλη της Χίου με πυροσβεστικό όχημα.

Στις 20.30 το βράδυ, μεταφέρθηκαν με πυροσβεστικό όχημα ένας παιδαγωγός και δύο μαθητές από το Βροντάδο στις εγκαταστάσεις του χωριού της «Κιβωτού του Αιγαίου» στο Αίπος και μια ώρα μετά μεταφέρθηκε πάλι με πυροσβεστικό όχημα μια παιδαγωγός από το χωριό της «Κιβωτού του Αιγαίου» στην πόλη της Χίου.

Εικόνες από τη χιονισμένη Χίο

Κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και των παγετών παραμένουν σήμερα σχολεία στα νησιά του βορείου Αιγίου. Σύμφωνα με αποφάσεις των δημάρχων των αντίστοιχων δήμων κλειστά παραμένουν σήμερα:

Στη Λέσβο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αγίας Παρασκευής, του Μανταμάδου, καθώς και της Νάπης. Στη Χίο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Βολισσού, των Καρδαμύλων, του Αγίου Γεωργίου Συκούση και του Θολοποταμίου. Τέλος στην Ικαρία κλειστές πραμένουν όλες οι σχολικές μονάδες του νησιού.

Πηγή: politischios.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις