Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Η απίθανη μεταμφίεση της σούπερ σταρ για να περάσει απαρατήρητη από τους παπαράτσι – Δείτε τι έγινε στο βίντεο!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Βγήκε από το υπερπολυτελές σκάφος της για βόλτα στο κέντρο της Μυκόνου και προσπάθησε χωρίς να τα καταφέρει, να αποφύγει τα φλας των παπαράτσι

Eίναι από τις star που δεν διστάζουν να δοκιμάσουν ο,τιδήποτε στην εμφάνισή τους! Οι εκκεντρικές στυλιστικές επιλογές της αποτελούν σε κάθε δημόσια εμφάνισή της αντικείμενο σχολιασμού.

Η Katy Perry μεταμορφώθηκε ξανά, αυτή την φορά σε… απλή τουρίστρια. Με πολύχρωμο φόρεμα, καπέλο στο κεφάλι και τσαντάκι περασμένο στον ώμο, εντοπίστηκε από την κάμερα να περπατάει στα σοκάκια της Μυκόνου. Η νούμερο 1 ποπ σταρ παγκοσμίως που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νησί των Ανέμων, εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό στυλ από εκείνο που την έχουμε συνηθίσει θέλοντας να γίνει ένα με τους τουρίστες για να περάσει απαρατήρητη και να μην γίνει στόχος των παπαράτσι.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνοδευόμενη από φίλες της και έναν άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας περιηγήθηκε για μια ώρα στα γραφικά στενοσόκακα της Χώρας, αλλά δεν επισκέφτηκε τους… κοσμικούς ανεμόμυλους. Αντιθέτως, έκανε μια στάση πίσω από την Παναγιά την Παραπορτιανή απ’ όπου απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας της δίψασε και σταμάτησε να αγοράσει εμφιαλωμένο νερό, ενώ στην συνέχεια υπέκυψε στον πειρασμό των βιτρινών και μπήκε σε αρκετά μαζαγιά, χωρίς όμως να ψωνίσει κάτι. Το ίδιο βράδυ χωρίς να αλλάξει αμφίεση αλλά με τα ίδια ρουχα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο στο Καλό Λιβάδι.

Πάντως, η Katy δεν έμεινε για πολύ στην Μύκονο, αφού με το υπερπολυτελές σκάφος με το οποίο… αλωνίζει το Αιγαίο αναχώρησε για την Σκιάθο. Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες με φόντο το μυκονιάτικο τοπίο και να τις δημοσιεύσει στα social media αποσπώντας εκατομμύρια likes

Πηγή: mykonoslivetv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε