Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Η έκπληξη που έκανε τον Ηλία Ψινάκη να χαμογελάσει – Το καπέλο και η συνάντηση με τον Ανδρέα Φουστάνο (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Στην αγαπημένη του Μύκονο βρέθηκε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος Μαραθώνα, μπορεί…

λόγω του φορτωμένου προγράμματός του στον δήμο να μην επισκέπτεται όπως στο παρελθόν το νησί των Ανέμων που υπεραγαπά, ωστόσο, όποτε βρίσκει ευκαιρία για ταξιδάκι στην βασίλισσα των Κυκλάδων, δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

Αν και ταξίδεψε στο κοσμικό κυκλαδονήσι ιδιωτικά, δεν παρέλειψε να συναντηθεί με τον Μυκονιάτη ομόλογό του, Κωνσταντίνο Κουκά. Οι δύο δήμαρχοι και φίλοι, χαλαροί, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι περπάτησαν το βράδυ στα γραφικά σοκάκια, όπου ο δήμαρχος Μυκόνου επεφύλασσε μια έκπληξη στον εκ Μαραθώνος συνάδελφό του.

Του χάρισε ένα μαύρο καπέλο που πάνω έγραφε με χρυσά κεφαλαία γράμματα στα αγγλικά ”Δήμαρχος Μυκόνου”. Η κίνηση αυτή του δημάχου Μυκόνου συνοδεύτηκε από πολλά χαμόγελα, αστεία και άφθονα φωτογραφικά κλικ, όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο…

Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών του περιπάτων στη Μύκονο ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε και τον Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό…

Πηγή: mykonoslivetv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε