Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Η εντυπωσιακή γραμματέας, οι “πουράτοι” και το σχέδιο του Salt Bae στα Ματογιάννια (Βίντεο)

Μύκονος: Η εντυπωσιακή γραμματέας, οι “πουράτοι” και το σχέδιο του Salt Bae στα Ματογιάννια (Βίντεο)

Στο επενδυτικό στόχαστρο του Salt Bae βρίσκεται η Μύκονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος Τούρκος σεφ Nusret Gokce βολιδοσκοπεί ακίνητο δίπλα στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια όπου σκέφτεται να στεγάσει την νέα του επιχείρηση.

Οι απίστευτα υψηλοί τζίροι του εστιατορίου Nusr-et που άνοιξε πέρυσι πάνω από την Χώρα, με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, από όπου παρήλασε όλο το εγχώριο και διεθνές enfant gate, φαίνεται πως γλύκαναν τον ”βασιλιά της μπριζόλας”, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να βρει έναν χώρο που να τον ικανοποιεί.

Ο Nusret ταξίδεψε γι’ αυτό τον σκοπό στην Μύκονο μες στην καρδιά του χειμώνα και όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητος από την κάμερα που τον απαθανάτισε με την γραμματέα και τους… πουράτους φίλους του να γευματίζουν στο γνωστό εστιατόριο Kazarma στο παλιό λιμάνι.

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Salt Bae που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας, απόλαυσε φρέσκο ψάρι, ενώ όταν κάποια στιγμή που ήταν όρθιος, από τα ηχεία του μαγαζιού ακούστηκε ένα τραγούδι του φίλου του, Αντώνη Ρέμου, έδειξε να το διασκεδάζει υψώνοντας το βλέμμα και τα χέρια του με αίσθημα ικανοποίησης.

Δείτε τον Τούρκο σεφ και επιχειρηματία Nusret Gokce στην χειμωνιάτικη Μύκονο…

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις