Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Η νεαρή φωτογράφος περνάει σπάνια απαρατήρητη – Η νέα επίσκεψη στο νησί των Ανέμων

Μύκονος: Η νεαρή φωτογράφος περνάει σπάνια απαρατήρητη – Η νέα επίσκεψη στο νησί των Ανέμων

Είναι φωτογράφος αλλά πολλές φορές εντυπωσιάζει περισσότερο από τα πρόσωπα που εστιάζει ο φακός της. Η Μύκονος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, το αγαπημένο της νησί…

Φωτογραφίζει αντί να την φωτογραφίζουν. Η καλλονή Kitana που αν δεν ήταν φωτογράφος θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, για πάνω από μια δεκαετία επιμελείται τις φωτογραφίες των πιο διάσημων μοντέλων και influencer στο Instagram όπως της Izabel Goulart, της Jana Skye, της Misse Bequiri, της Jessica Kahawaty, της Abla Sofy, της Xenia Belskaya, της Maylin και της Maja Malnar.

Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στην Μύκονο. Αυτό το φωτογραφικό ταξίδι στο νησί των Ανέμων θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το κοινό με την έκθεση The Soul of Mykonos που εγκαινιάστηκε στις 2 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo.

Τα εγκαίνια αποτέλεσαν εικαστικό γεγονός με την ίδια την φωτογράφο Kitana και την ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου να υποδέχονται πλήθος κόσμου που έδωσαν το παρών. Εκεί ήταν και το Mykonos Live TV με την Όλγα Κωνσταντινίδη, η οποία συνομίλησε με την φωτογράφο.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί παρόλο που φωτογραφίζω εδώ και έντεκα χρόνια, αυτή είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση. Περιλαμβάνει φωτογραφίες τραβηγμένες στην Μύκονο και ειδικότερα στο Cavo Tagoo. Μου αρέσει πολύ η Μύκονος. Η ενέργειά της. Οι άνθρωποί της.

Την επισκέπτομαι τα τελευταία επτά χρόνια. Είναι τέλεια”. Όσο για την συνεργασία της με την Izabel Goulart η Kitana δήλωσε: Μου αρέσει να δουλεύω μαζί της. Έχουμε γίνει φίλες. Η πρώτη μας φωτογράφιση στην Μύκονο ήταν πριν από τέσσερα χρόνια και έκτοτε κάθε χρόνο ερχόμαστε εδώ και την φωτογραφίζω”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις