Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Κολλητή με τον “μισθοφόρο” του Survivor η Λάουρα Νάργες – Η βόλτα που συζητήθηκε – video

Μύκονος: Κολλητή με τον “μισθοφόρο” του Survivor η Λάουρα Νάργες – Η βόλτα που συζητήθηκε – video

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στην κοσμοπολιτική Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της…

Το καθημερινό της πρόγραμμα στο νησί των Ανέμων περιλαμβάνει μπάνιο στις πιο όμορφες παραλίες και βολτούλες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό με χαλαρή διάθεση να σουλατσάρει στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια. Εκεί συνάντησε και τον συμπαίκτη της στο Survivor Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως «μισθοφόρο».

O μισθοφόρος του Survivor και του Nomads, κατά κόσμον Κώστας Αναγνωστόπουλος, έφτασε στο νησί των Ανέμων και τα περνάει περίφημα!

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο Kensho στην Ψαρρού να απολαμβάνει τις αχτίδες του ήλιου παρέα με αιθέρια ύπαρξη αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η μελαχροινή συνοδός του τράβηξε πολλά βλέμματα θαυμασμού χάρη στο καλλίγραμμο κορμί της. Ο πρώην παίκτης των ριάλιτυ επιβίωσης του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1 έχει κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπούν δυνατά τους τελευταίους μήνες, ενώ η αναγνωρισιμότητά του τον βοήθησε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής στις πρόσφατες εκλογές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις