Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Μέσα στην θαλαμηγό που «θάμπωσε» τους πάντες στην Ψαρρού – Διακοπές για κροίσους

Μύκονος: Μέσα στην θαλαμηγό που «θάμπωσε» τους πάντες στην Ψαρρού – Διακοπές για κροίσους

Η θαλαμηγός έκανε την εμφάνισή της, στην Ψαρρού και η Μύκονος συζητάει για τις εικόνες χλιδής. Οι ανέσεις και το αντίτιμο είναι δύο από τις πτυχές που αναλύονται…

Η Μύκονος παραμένει ασφυκτικά γεμάτη όπως και η Ψαρρού. Η θαλαμηγός που θα δείτε παρακάτω προσφέρει ανέσεις για διακοπές χλιδής που μπορούν να κάνουν μόνο εκατομμυριούχοι. Το ενοίκιο άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από τσουχτερό. Το σκάφος ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων προκάλεσε ουκ ολίγες συζήτήσεις.

Η 85μετρη θαλαμηγός O’ptasia αγκυροβόλησε ανοιχτά στην Ψαρρού και εντυπωσίασε τους κοινούς θνητούς! Το πολυτελές mega yacht που ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα το 2018 και έναν χρόνο αργότερα φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του έγκυρου περιοδικού Boat International με τίτλο “η Ελληνίδα θέα”, διατίθεται προς ενοικίαση αντί 800.000 ευρώ την εβδομάδα χωρίς τα καύσιμα!

Το O’ptasia συνδυάζει την πολυτέλεια με την καινοτομία, την δύναμη με την κομψότητα και την αρμονία με την τεχνολογία. Μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 10 σουίτες, ενώ τα 26 μέλη πληρώματος προσφέρουν στους φιλοξενούμενους μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σινεμά, πολυτελές σπα, πισίνα με μπαρ, τζακούζι και γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα. Όταν δεν ταξιδεύει διαθέτει μια απίστευτη επιλογή από εξοπλισμό για θαλάσσιες δραστηριότητες, αφού οι επισκέπτες του μπορούν να κάνουν τζετ σκι, θαλάσσιο σκι, tubes, κανώ, wakeboard, surfing και πολλά άλλα!

Πάρτε μια γεύση από την υπερπολυτελή θαλαμηγό στο βίντεο του mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις