Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Ντοκουμέντα για το δίδυμο που ξάφριζε τουρίστες – Χαμός σε παραλία με γνωστό επιχειρηματία

Μύκονος: Ντοκουμέντα για το δίδυμο που ξάφριζε τουρίστες – Χαμός σε παραλία με γνωστό επιχειρηματία

Η Μύκονος εκτός από celebrities προσελκύει κάθε καλοκαίρι και κλεφτρόνια που προσπαθούν να κάνουν την τύχη τους. Σε αυτή την περίπτωση ήταν Ιταλοί, με τις κλοπές που έκαναν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Δύο Ιταλοί «ελαφροχέρηδες» συνελήφθησαν στη Μύκονο έχοντας στο «ενεργητικό» τους κλοπές χρημάτων, κοσμημάτων και ρολογιών από τουρίστες στο «νησί των Aνέμων». Πρόκειται για ένα δίδυμο Ιταλών που έφθασαν στη Μύκονο με σκοπό να «ξαφρίσουν» όσους περισσότερους τουρίστες μπορούσαν.

Το τελευταίο τους χτύπημα όμως έμελλε να τους στείλει στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή απέσπασαν μία τσάντα με 8.000 ευρώ από έναν επιχειρηματία που βρέθηκε σε γνωστό beach bar.

Όταν ο ίδιος πήγε να πάρει καφέ, αφήνοντας το τσαντάκι στην ξαπλώστρα, το άρπαξαν και διέφυγαν με ένα μηχανάκι. Τελικά όμως εντοπίστηκαν από κάμερα ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Από τις έρευνες της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι οι δύο Ιταλοί εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις