Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: «Τουλάχιστον της έκοψαν απόδειξη» – Η Κατερίνα Μονογυιού για τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Μύκονος: «Τουλάχιστον της έκοψαν απόδειξη» – Η Κατερίνα Μονογυιού για τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Η Κατερίνα Μονογυιού κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν σε εστιατόριο μετά την καταγγελία που έκανε τουρίστρια. Η Μύκονος ετοιμάζεται για το φετινό καλοκαίρι με τις τιμές να έχουν ξεφύγει…

Η Κατερίνα Μονογυιου ξέρει τη Μύκονο… από την καλή και από την ανάποδη, αφού έχει μεγαλώσει στο νησί των Ανέμων. Την τελευταία εβδομάδα τα δημοσιεύματα ήταν στην πλειοψηφία τους αρνητικά και αιτία γι’ αυτό ήταν η καταγγελία τουρίστριας για τα όσα έζησε σε εστιατόριο του νησιού.

Η ίδια η Αμερικανίδα τουρίστρια ισχυρίζεται ότι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου εστιατορίου της Μυκόνου, της χρέωσαν 520 ευρώ γι’ αυτά που είχε καταναλώσει και φιλοδώρημα 78 ευρώ, που ελήφθη χωρίς την έγκρισή της! Οι κριτικές που έχουν αναρτηθεί σε γνωστή πλατφόρμα αξιολόγησης είναι πάνω από 1.300, ενώ την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει 14 αξιολογήσεις που όλες τους κάνουν λόγο για μία «επιχείρηση-απάτη».

Ένας Αμερικανός τουρίστας, σε αναρτημένη κριτική του στην ίδια πλατφόρμα, αναφέρει ότι αρχικά τους προσέφεραν δωρεάν κρεβάτια αρκεί να έπιναν τουλάχιστον ένα ποτό ο καθένας και όταν ζήτησε τον λογαριασμό, τού είπαν ότι έπρεπε να μπει μέσα στο μαγαζί για να πληρώσει. Σύμφωνα με τον τουρίστα, ο λογαριασμός ήταν σχεδόν 500 ευρώ και είχαν συμπεριλάβει και φαγητά που οι ίδιοι δεν είχαν παραγγείλει.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν προσπάθησε να επιστρέψει στην ξαπλώστρα για να δει το μενού και τις τιμές, καθώς σύμφωνα με την ανάρτησή του, το προσωπικό τον εμπόδισε και τον πήγε ξανά μέσα στο μαγαζί, πιάνοντάς του τα χέρια, με τον τουρίστα να χαρακτηρίζει το περιστατικό ως σαφή τακτική εκφοβισμού.

Άλλοι τουρίστες στο νησί της Μυκόνου πλήρωσαν στο συγκεκριμένο εστιατόριο 600 ευρώ για ένα λαβράκι, ψητό χταπόδι και μία μπύρα. Όπως αναφέρει στη διαδικτυακή πλατφόρμα, το μενού δεν εξηγήθηκε σωστά και ο σερβιτόρος τους πίεσε να παραγγείλουν αστακό, γαρίδες και ψάρια που ήταν όλα εκτός καταλόγου.

Για το όλο θέμα με τις τιμές στη Μύκονο, μίλησε το απόγευμα στον ΣΚΑΪ η Κατερίνα Μονογυιού. Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως η Μύκονος έχει γίνει πανάκριβη ακόμα και για τους ντόπιους. «Δεν θέλω να γίνεται δυσφήμιση για κανένα μέρος της χώρας μου. Τουλάχιστον έκοψαν απόδειξη» σχολίασε με νόημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις