Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Ξεκοίλιασαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά – Οργή για την κτηνωδία ανηλίκων στο λιμάνι [pic]

Μυτιλήνη: Ξεκοίλιασαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά – Οργή για την κτηνωδία ανηλίκων στο λιμάνι [pic]

Ούτε ο πιο αρρωστημένος νους, δεν θα σκεφτόταν αυτά που έκαναν οι τρεις ανήλικοι. Χαμός στο λιμάνι μετά την κακοποίηση της γάτας…

Ασύλληπτη κτηνωδία στη Μυτιλήνη, με τους άγνωστους, αρρωστημένους δράστες, να βάζουν στο στόχαστρο μία γάτα. Η καταγγελία ήρθε από τη φιλοζωική οργάνωση Κιβωτός Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με ένα από τα ιδρυτικά μέλη της, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης, τρεις ανήλικοι Ρομά, είπαν ο ένας στον άλλον «φέρε ένα μαχαίρι να δούμε αν έχει μωρά».

Ο άνδρας θορυβημένος κατευθύνθηκε προς το σημείο και διαπίστωσε ότι όντως τα παιδιά είχαν ανοίξει το γατάκι.Μόλις τον είδαν τράπηκαν σε φυγή και ο ίδιος πήρε το ζώο που αιμορραγούσε με τα εσωτερικά του όργανα έξω και το μετέφερε σε κτηνιατρείο, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Το γατάκι άντεξε την επέμβαση, ωστόσο σίγουρα οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Η φιλοζωική αναλαμβάνει τα έξοδα της θεραπείας του, ενώ κατατίθεται και μήνυση με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Όλα αυτά ένα μήνα μετά τον βασανισμό γάτας στη Φολέγανδρο που προκάλεσε αίσθηση. Δύο ανήλικοι, συμμαθητές όπως λένε οι γνωρίζοντες στο newsit.gr και ηλικίας 12-13 ετών, μπήκαν στο ξενοδοχείο το οποίο ήταν κλειστό. Εντόπισαν μια αδέσποτη γάτα, η οποία κυκλοφορούσε στον χώρο καιρό.

Ξαφνικά και χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε, άρχισαν να την κυνηγούν και την κλωτσούν άγρια. Προκειμένου να ξεφύγει το ζώο μπήκε στην άδεια πισίνα του ξενοδοχείου. Ο ένας από τους δύο ανήλικους το ακολούθησε και συνέχισε να προσπαθήσει να το εγκλωβίσει και να το χτυπά άγρια. Μάταια η γάτα προσπαθούσε να διαφύγει. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Πηγή: stonisi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις