Ο οδηγός της νταλίκας δεν πρόσεξε τον άτυχο άντρα που προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο...
To θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση 75χρονου στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στο ύψος της Γαβρολίμνης Ναυπακτίας σημειώθηκε 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Επρόκειτο για Αλβανό επιβάτη λεωφορείου που παρασύρθηκε από νταλίκα ο οδηγός της οποία συνελήφθη και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος. Το εν λόγω λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες έκανε στάση σε καφέ της Γαβρολίμνης κατά τη διάρκεια δρομολογίου στην Αθήνα , όταν ο άτυχος ηλικιωμένος κινήθηκε για να επιβιβαστεί σε αυτό.
Το μοιραίο όμως συνέβη όταν ο οδηγός της νταλίκας δεν αντελήφθη την κίνησή του και τον παρέσυρε. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θανατός του.
Πηγή: agrinionews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ήπειρος: Νέο ατύχημα έκλεισε την Εγνατία – Δίπλωσε νταλικά και αυτοκίνητα πετάγονταν στον αέρα!
Καρδίτσα: Μπήκαν στην αποθήκη και τον βρήκαν νεκρό – Η εξαφάνιση και οι τελευταίες ώρες του θύματος (Φωτό)!
Θήβα: Συγκίνηση για τον θάνατο του Στέργιου Παπαδόπουλου – Αποσύρθηκε η φανέλα που φορούσε (Βίντεο)!
Θεσσαλονίκη: Η φωτογραφία της ημέρας – Τι φαντάζεστε πως έβαλε στην αυλή του σπιτιού του λόγω κρίσης; (Φωτό)!
Πάτρα: Κακός χαμός για την τιμή μιας μπύρας – Οι φοιτητές πλακώθηκαν με τον ιδιοκτήτη και τα έκαναν γυαλιά καρφιά!