Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ναύπακτος: Τρεις συλλήψεις για το 13χρονο παιδί που κατέρρευσε από αλκοόλ

Ναύπακτος: Τρεις συλλήψεις για το 13χρονο παιδί που κατέρρευσε από αλκοόλ

Η Ναύπακτος στο επίκεντρο για την περιπέτεια ενός 13χρονου. Το παιδί κατέρρευσε μετά από την κατανάλωση αλκοόλ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Η Ναύπακτος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται από την αστυνομική έρευνα, για το 13χρονο παιδί που κατέρρευσε από αλκόολ μέσα σε μπαρ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια στην Παιδιατρική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας. Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις και συνεχίζουν την έρευνα, ώστε να συμπληρώσουν πλήρως το παζλ της υπόθεσης. Ο 13χρονος βρισκόταν στην πόλη, ως φιλοξενούμενος στο σπίτι, ενός επίσης ανήλικου φίλου του. Οι φίλοι βγήκαν να διασκεδάσουν αλλά τα πράγματα πήραν εφιαλτική τροπή για ένα από τα παιδιά.

Δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ακόμη ένας ενήλικας συνελήφθησαν τα ξημερώματα στην Ναύπακτο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ναυπακτίας, διαπιστώθηκε ότι αργά χθες το βράδυ (25-05-2024) ένας 13χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ναύπακτο, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, αφού βγήκε από το κατάστημα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και κατόπιν αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική Κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, αστυνομικοί του Τμήματος Ναυπακτίας κατέσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ ζητήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας η διενέργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον 13χρονο.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος, ο οποίος φιλοξενούσε τον 13χρονο, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι γονείς του παιδιού που ενημερώθηκαν από την αστυνομία. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις