Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ναύπλιο: «Μπαμπά, βοήθεια» – Το μήνυμα απελπισίας του 12χρονου όταν είδε το χυδαίο βίντεο του αρχιμανδρίτη

Ναύπλιο: «Μπαμπά, βοήθεια» – Το μήνυμα απελπισίας του 12χρονου όταν είδε το χυδαίο βίντεο του αρχιμανδρίτη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον αρχιμανδρίτη ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο σε ένα 12χρονο παιδί στο Ναύπλιο.

Το 12χρονο αγόρι χωρίς να χάσει λεπτό με το που έλαβε το βίντεο με το χυδαίο περιεχόμενο με αποστολέα τον ιερέα αμέσως επικοινώνησε με τον πατέρα του ο οποίος ζει στο εξωτερικό. 

«Μπαμπά βοήθεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 12χρονος στον πατέρα του και τότε εκείνος έσπευσε να επιστρέψει στην Ελλάδα όταν πληροφορήθηκε από το γιο του τι είχε συμβεί.

Μαζί με τη μητέρα του παιδιού  βρίσκονται στην αίθουσα του τριμελούς πλημμελειοδικείου του Ναυπλίου και στέκονται απέναντι από τον σάτυρο ιερέα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τόσο το οπτικό όσο και το ηχητικό υλικό που έφτασαν στα social media του παιδιού, δεν προορίζονταν για τον 12χρονο αλλά για ενήλικο άνδρα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ιερέα ζήτησε αναβολή, προκειμένου να γίνει έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο πελάτης του για να διαπιστωθεί εάν έχουν σταλεί παρόμοια βίντεο και σε άλλους ανήλικους.    

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις