Site icon NewsIT
13:36 Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Νεκρός από κορονοϊό στην Κρήτη

Η Κρήτη θρηνεί ένα ακόμα θύμα του κορονοϊού καθώς το πρωί, πέθανε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 83χρονο ο οποίος μπήκε χθες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και μέσα σε λίγες ώρες κατέληξε.

Συνολικά 5 οι νεκροί στην Κρήτη

Με τον θάνατο του 83χρονου η Κρήτη πλέον μετρά πέντε νεκρούς από επιπλοκές του κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα.

Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις 25 Μαρτίου με θύμα τον 42χρονο Γερμανό καθηγητή ο οποίος έχασε τη μάχη με τον… κορονοϊό μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Λίγες μήνες μετά, και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου, αφήνει την τελευταία της πνοή η 78χρονη Ελληνοαμερικανίδα η οποία νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Στις 31 Αυγούστου καταγράφεται ο τρίτος θάνατος στο νησί με θύμα έναν 93χρονο που ήταν για έντεκα ημέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Τέλος, στις 20 Σεπτεμβρίου, καταλήγει η 84χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version